Política de galetes

SOBRE L’ÚS DE GALETES

Smartfit Gestión, SL, per compte propi o d’un tercer contractat per a la prestació de serveis de mediació, pot utilitzar galetes quan un usuari navega pel lloc web. Les galetes són arxius enviats al navegador per mitjà d’un servidor web amb la finalitat d’enregistrar les activitats de l’usuari durant el seu temps de navegació.

Les galetes utilitzades pel lloc web s’associen únicament a un usuari anònim i el seu ordinador, i no proporcionen per si mateixes les dades personals de l’usuari.

Mitjançant l’ús de les galetes resulta possible que el servidor on es troba el web reconegui el navegador web utilitzat per l’usuari amb la finalitat que la navegació sigui més senzilla, permetent, per exemple, l’accés als usuaris que s’hagin registrat prèviament, accedir a les àrees, serveis, promocions o concursos reservats exclusivament a ells sense haver de registrar-se en cada visita. S’utilitzen també per mesurar l’audiència i paràmetres del trànsit, controlar el progrés i nombre d’entrades.

Si no s’habiliten les galetes, és possible que algunes funcions i pàgines no es mostrin correctament.

Per esborrar les galetes a l’ordinador, cal fer clic a “Ajuda” del menú del navegador per veure’n les instruccions.

L’usuari també té la possibilitat de configurar el seu navegador per ser avisat de la recepció de galetes i per impedir-ne la instal·lació al seu equip. Si us plau, consulti les instruccions i manuals del seu navegador per ampliar aquesta informació.

Per utilitzar el lloc web, no és necessari que l’usuari permeti la instal·lació de les galetes enviades pel lloc web, o el tercer que actuï en nom seu, sense perjudici que sigui necessari que l’usuari iniciï una sessió com a tal en cada un dels serveis, la prestació dels quals requereixi el registre previ o “login”.

El nostre objectiu a Smartfit és que aconsegueixis el teu. Per això, posem a la teva disposició un sistema d’entrenament que s’adapta a tu, amb un equip de professionals que t’ajuda a optimitzar les sessions perquè assoleixis els teus objectius d’una manera ràpida i divertida. Smartfit, el teu gimnàs Prèmium a preu Low Cost.

Partners:

INSTAGRAM