Avís legal

AVÍS LEGAL

INTRODUCCIÓ

El present document té com a finalitat establir i regular les normes d’ús de la pàgina web https://www.smartfit.es (en endavant “Web smartfit”, entenent per Web totes les pàgines i els seus continguts propietat de Smartfit Gestión, SL, a les quals s’accedeix a través del domini www.smartfit.es i els seus subdominis.

Mitjançant aquest web, Smartfit Gestión, SL pretén oferir el màxim d’informació sobre els seus serveis, activitats, esdeveniments, formació, etc., posant a disposició dels usuaris una eina de coneixement de totes les àrees i activitats que li corresponen.

L’ús d’aquesta pàgina, així com dels serveis que s’hi ofereixen, suposarà l’acceptació plena i sense reserves de totes i cadascuna de les condicions generals recollides en el present Avís Legal (en endavant les “Condicions Generals”), per la qual cosa l’usuari haurà de ser conscient de la importància de llegir-les quan visiti el Web. El fet d’accedir a aquest Web implica el coneixement i acceptació de les següents Condicions Generals, per la qual cosa Smartfit Gestión, SL en recomana a l’usuari la impressió o descàrrega i la lectura detallada cada vegada que accedeixi a aquest Web.

INFORMACIÓ GENERAL

En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, s’informa que:

El titular del domini i els continguts del Web https://www.smartfit.es és Smartfit Gestión, SL amb domicili social a l’avinguda José Gárate, 5. Coslada. 28823.

Que es troba inscrita amb el NIF B87297602 al Registre Mercantil de Madrid: Diari 50; Seient 883; Data de presentació: 27/05/2015; Entrada: 1/2015/64.883.0; Foli: M-603372 Notari: Florit de Carranza, Antonio José.

Protocol: 2015/1541 de 26/05/2015

ÚS DEL WEB

Mitjançant l’acceptació de les presents Condicions Generals l’usuari es compromet a utilitzar el present Web i els serveis que s’hi posen a la seva disposició de la manera i en la forma que s’hi estableix. Quedant obligat a no utilitzar el Web, els seus continguts i els seus serveis amb finalitats il·lícites i/o contràries a les finalitats establertes en aquestes Condicions Generals, que poguessin ser lesives de drets i/o interessos de tercers o que de qualsevol manera poguessin danyar o impedir el seu correcte funcionament o dels serveis que s’hi ofereixen o s’hi oferissin en el futur.

ÀMBIT DEL WEB. RESPONSABILITAT DE L’USUARI

Es troba compresa en aquest Web la pàgina www.smartfit.es. L’accés a aquest Web és responsabilitat exclusiva dels usuaris. Els riscs derivats de l’ús del Web per l’usuari seran a càrrec seu únicament i exclusiva. Smartfit Gestión, SL no serà responsable de possibles danys o perjudicis que es poguessin derivar d’interferències, omissions, interrupcions, virus informàtics, avaries telefòniques o desconnexions en el funcionament operatiu d’aquest sistema electrònic, motivades per causes alienes a aquestes dues entitats; de retards o bloqueigs en l’ús del present sistema electrònic causats per deficiències o sobrecàrregues en el seu Centre de Processament de Dades, de línies telefòniques, en el sistema d’Internet o en altres sistemes electrònics; ni tampoc de danys que puguin ser causats per terceres persones mitjançant intromissions il·legítimes fora del control de Smartfit Gestión, SL.

Així mateix, s’exonera Smartfit Gestión, SL de responsabilitat davant qualsevol dany o perjudici que pogués patir l’usuari com a conseqüència d’errors, defectes o omissions en la informació facilitada per aquest web sempre que procedeixi de fonts alienes.

ACTUALITAT I MODIFICACIÓ DE LA INFORMACIÓ

La informació que apareix en aquest Web és la vigent en la data de la seva última actualització. Smartfit Gestión, SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació d’aquest Web, podent-ne limitar l’accés o denegar-lo. Smartfit Gestión, SL es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment, tots els canvis i modificacions que estimi convenients, podent fer ús de tal facultat en qualsevol moment i sense previ avís.

La informació que apareix en aquest Web és la vigent en la data de la seva última actualització. Smartfit Gestión, SL es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació d’aquest Web, podent-ne limitar l’accés o denegar-lo. Smartfit Gestión, SL es reserva la facultat d’efectuar, en qualsevol moment, tots els canvis i modificacions que estimi convenients, podent fer ús de tal facultat en qualsevol moment i sense previ avís.

CONTINGUTS

Smartfit Gestión, SL realitza els màxims esforços per evitar qualsevol error en els continguts que poguessin aparèixer en aquest Web. Smartfit Gestión, SL no garanteix ni es responsabilitza de les conseqüències que es poguessin derivar dels errors en els continguts que poguessin aparèixer en aquest Web proporcionats per tercers.

Smartfit Gestión, SL no es responsabilitza de cap manera d’aquells continguts, activitats comercials, productes i serveis inclosos que es poguessin visualitzar mitjançant enllaços electrònics (links) si n’hi hagués i en el cas que n’hi hagués, de forma directa o indirecta, a través d’aquest Web.

Smartfit Gestión, SL es reserva el dret a impedir o prohibir l’accés al Web a qualsevol usuari d’Internet que introdueixi en aquest Web qualsevol contingut contrari a les normes legals o que sigui immoral, reservant-se el dret a exercir les mesures legals que estimi oportunes per evitar aquest tipus de conductes.

NAVEGACIÓ, ACCÈS I SEGURETAT

Smartfit Gestión, SL realitza els màxims esforços perquè la navegació es realitzi en les millors condicions i evitar els perjudicis de qualsevol tipus que s’hi poguessin ocasionar.

Smartfit Gestión, SL no es fa responsable dels perjudicis, de qualsevol índole, que es poguessin ocasionar als usuaris per l’ús d’altres navegadors o versions diferents dels navegadors per als quals ha estat dissenyat el Web.

Smartfit Gestión, SL no es responsabilitza ni garanteix que l’accés a aquest Web sigui interromput o que estigui lliure d’error. Tampoc es responsabilitza o garanteix que el contingut o software al qual pugui accedir-se a través d’aquest Web estigui lliure d’error o causi cap dany.

PROTECCIÓ DE DADES

Smartfit Gestión, SL informa els usuaris d’aquest Web que tant respecta la legislació vigent en matèria de protecció de dades, adoptant amb aquesta finalitat les mesures tècniques i organitzatives necessàries per evitar la pèrdua, mal ús, alteració, accés no autoritzat i robatori de les dades personals facilitades, en el seu cas, a través del Web, tenint en compte l’estat de la tecnologia, la naturalesa de les dades i els riscs a què estan exposades. En cas que en fer ús dels serveis que Smartfit Gestión, SL brinda en aquest Web els usuaris haguessin d’emplenar dades de caràcter personal, Smartfit Gestión, SL —en compliment de la normativa vigent— informarà complidament l’usuari dels seus drets i demanarà el seu consentiment exprés i inequívoc per al tractament de les seves dades de caràcter personal.

SOBRE L’ÙS DE GALETES

Smartfit Gestión, SL, per compte propi o d’un tercer contractat per a la prestació de serveis de mediació, pot utilitzar galetes quan un usuari navega pel lloc web. Les galetes són arxius enviats al navegador per mitjà d’un servidor web amb la finalitat d’enregistrar les activitats de l’usuari durant el seu temps de navegació.

Les galetes utilitzades pel lloc web s’associen únicament a un usuari anònim i el seu ordinador, i no proporcionen per si mateixes les dades personals de l’usuari.

Mitjançant l’ús de les galetes resulta possible que el servidor on es troba el web reconegui el navegador web utilitzat per l’usuari amb la finalitat que la navegació sigui més senzilla, permetent, per exemple, l’accés als usuaris que s’hagin registrat prèviament, accedir a les àrees, serveis, promocions o concursos reservats exclusivament a ells sense haver de registrar-se en cada visita. S’utilitzen també per mesurar l’audiència i paràmetres del trànsit, controlar el progrés i nombre d’entrades.

Si no s’habiliten les galetes, és possible que algunes funcions i pàgines no es mostrin correctament.

Per esborrar les galetes a l’ordinador, cal fer clic a “Ajuda” del menú del navegador per veure’n les instruccions.

L’usuari també té la possibilitat de configurar el seu navegador per ser avisat de la recepció de galetes i per impedir-ne la instal·lació al seu equip. Si us plau, consulti les instruccions i manuals del seu navegador per ampliar aquesta informació.

Per utilitzar el lloc web, no és necessari que l’usuari permeti la instal·lació de les galetes enviades pel lloc web, o el tercer que actuï en nom seu, sense perjudici que sigui necessari que l’usuari iniciï una sessió com a tal en cada un dels serveis, la prestació dels quals requereixi el registre previ o “login”.

PROPIETAT INTEL·LECTUAL I DRETS D’AUTOR

Smartfit Gestión, SL declara que, llevat que s’indiqui el contrari en el Web, els textos, imatges, il·lustracions, dissenys, icones, fotografies, segments de vídeo, segments de so i altres materials que es troben al Web i qualssevol altres creacions intel·lectuals i/o invencions o descobriments científics i tècnics, sigui quina sigui la seva aplicació empresarial o industrial (en endavant col·lectivament denominats el “Contingut”) han estat creats o inventats per Smartfit Gestión, SL o li han estat cedits, llicenciats, transmesos o autoritzats pels seus titulars i/o cessionaris. L’Usuari es compromet a no suprimir o alterar qualsevol signe distintiu utilitzat al Web, tals com, amb caràcter no exhaustiu, marques, noms comercials (gràfics, logotips, etcètera), el copyright i altres dades identificatives dels drets de Smartfit Gestión, SL o de tercers titulars incorporats al Web.

Són propietat de Smartfit Gestión, SL igualment tots els drets sobre totes les obres, invents, descobriments, patents, idees, conceptes, actualitzacions i les millores relacionades amb el Web, els seus sistemes, aplicacions i programes, o amb els serveis que aquestes entitats presten, que siguin creats, realitzats, desenvolupats o posats en pràctica per primera vegada per aquestes, ja sigui per si sola o amb l’ajuda dels usuaris del Web, en el transcurs o com a resultat d’algun disseny, desenvolupament o qualsevol altra tasca realitzada de conformitat amb el Contracte.

L’Usuari no podrà utilitzar el nom ni les marques, símbols, logotips o signes distintius de titularitat de Smartfit Gestión, SL sense el seu consentiment exprés i escrit.

En cas que qualsevol usuari o tercer consideri que qualsevol dels continguts existents al Web suposi una violació dels drets d’autor o altres drets de protecció de la propietat intel·lectual, preguem que ho comuniqui a la següent adreça: Smartfit Gestión, SL a l’avinguda José Gárate núm. 5, 28823 Coslada; correu electrònic: Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra els robots de spam. Cal tenir JavaScript habilitat per poder-ho veure..”>coslada@smartfit.es. Aquesta adreça de correu electrònic està protegida contra els robots de spam, cal tenir Javascript activat per poder-la veure.

POLÍTICA DE PRIVACITAT

En compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades personals, l’informem que les dades personals facilitades pels usuaris d’aquest Web en els diferents formularis seran incorporades i tractades en un o més arxius de titularitat de Smartfit Gestión, SL amb la finalitat de gestionar la seva sol·licitud i facilitar-li l’alta com a client, així com per mantenir-lo informat, fins i tot per via electrònica, de futures notícies i novetats relacionades amb la nostra empresa.

Les dades que se sol·liciten en els diferents formularis marcades amb asterisc (*) són les estrictament necessàries per poder proporcionar-li el servei sol·licitat o poder contactar amb l’usuari.

L’usuari garanteix la veracitat de les dades personals proporcionades, sent l’únic responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar a Smartfit Gestión, SL a causa de l’emplenament dels formularis amb dades falses, inexactes o incompletes.

En cas que l’usuari inclogui dades personals de terceres persones haurà d’informar-los, amb caràcter previ a la seva inclusió, d’allò establert a la present política de privacitat, sent l’únic responsable de la seva inclusió.

Smartfit Gestión, SL es compromet a no cedir les dades de caràcter personal facilitades pels usuaris d’aquest web a terceres persones o empreses sense el consentiment previ, exprés, informat i inequívoc de l’afectat.

Els usuaris poden exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, limitació del tractament, oposició i portabilitat reconeguts en l’actual legislació mitjançant comunicació escrita al responsable del tractament que se cita a sota, o a l’adreça de correu electrònic: info@smartfit.es o a través del formulari d’exercici de drets proporcionat a l’adreça indicada anteriorment.

L’acceptació dels termes exposats en aquesta política de privacitat és necessària per a l’enviament i transmissió de la sol·licitud realitzada.

Responsable del Tractament:

SMARTFIT GESTIÓN, SL

AV. JOSÉ GARATE, 5

COSLADA

MADRID

POLÍTICA DE PRIVACITAT XARXES SOCIALS

Smartfit Gestión, SL informa que les dades personals cedides per a l’ús en les xarxes socials poden ser cedides entre les diferents empreses del grup SMARTFIT.

Els usuaris poden exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació, limitació del tractament, oposició i portabilitat reconeguts en l’actual legislació mitjançant comunicació escrita al responsable del tractament que se cita a sota, o a l’adreça de correu electrònic: info@smartfit.es o a través del formulari d’exercici de drets proporcionat a l’adreça indicada anteriorment.

L’acceptació dels termes exposats en aquesta política de privacitat és necessària per a l’enviament i transmissió de la sol·licitud realitzada.

Responsable del Tractament:

SMARTFIT GESTIÓN, SL

AV. JOSÉ GARATE, 5

COSLADA

MADRID

JURISDICCIÓ I LEGISLACIÓ APLICABLE

Les Normes d’Ús que es troben al present Acord Legal es regeixen per la llei espanyola. Tant Smartfit Gestión, SL com els usuaris del Web estan d’acord que per a qualsevol discrepància que pugui sorgir pel que fa a la interpretació, compliment i/o execució de les presents normes, se sotmetran expressament a la jurisdicció dels jutges i tribunals competents de Madrid, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que els pogués correspondre.

El nostre objectiu a Smartfit és que aconsegueixis el teu. Per això, posem a la teva disposició un sistema d’entrenament que s’adapta a tu, amb un equip de professionals que t’ajuda a optimitzar les sessions perquè assoleixis els teus objectius d’una manera ràpida i divertida. Smartfit, el teu gimnàs Prèmium a preu Low Cost.

Partners:

INSTAGRAM